Hulp voor jou

Fantastisch dat jullie ons zo om hulp en advies vragen! Dat geven we graag! Want…hoe ga je om met onzekerheid? Wat nou als je gepest wordt? Wie ben ik eigenlijk? Maar ook thema’s als depressie proberen we aan jou uit te leggen. 

Via ons YouTube kanaal vind je onze video’s waarin we jullie vragen beantwoorden en leuke vlogs waarin je ons een beetje leert kennen 🙂

Over Daisz

Waanzinnig hoe dingen kunnen gaan.. In drie weken tijd ging ik van zingende psychologe onder de douche naar rapper op TikTok. In die drie weken leerde ik veel. Over mezelf, want mijn passie voor muziek en woorden bleek een stuk groter dan ik in eerste instantie dacht. Maar ook over jullie. Over de wereld. Vanuit mijn studie psychologie en vanuit eigen ervaring schrijf ik over onderwerpen die me raken. Iedereen kent het gevoel om alleen te zijn, maar daar ben je dus niet alleen in. Ik schrijf over dingen die je kunt herkennen, in de hoop je een hart onder de riem te steken wanneer je dat kunt gebruiken.

Naast mijn passie voor muziek heb ik een passie voor onderwijs en coaching. Zoals ik in een van mijn eerste raps noem, ben ik een coach en docent. Ik geef lessen op het gebied van communicatie in het universitaire ziekenhuis van Groningen. In een notendop zet ik me hiermee in voor een goed gesprek dat je met een arts of andere medisch deskundige voert, wanneer je zelf zorg of informatie nodig hebt. Een heel mooi doel dus! 

Naast het verspreiden van een boodschap met muziek, doe ik dat ook op een andere manier. Samen met mijn vriend Mike, een sociaal werker en tevens een coach, bespreken we via onder andere podcasts en LIVE sessies hoe je om kunt gaan met lastige onderwerpen als depressie, pesten en onzekerheid. We zijn dankbaar dat we via deze weg hulp kunnen bieden aan wie dat nodig heeft.

Over Mike

Naast dat Mike mijn ontzettend lieve vriend is, hebben we samen dezelfde passie: mensen helpen. Mike studeerde Social Work in Groningen. Tijdens zijn studie coachte hij studenten die met verschillende problemen kampten. Hij voelde meteen dat mensen helpen iets is dat hij wilde blijven doen. Daarom startte hij na zijn studie zijn eigen bedrijf Westerink Meijer en co. Hij coacht hier medewerkers in organisaties om de beste versie van jezelf te worden.

Een hart onder de riem, een virtuele knuffel… Wie kan hem niet gebruiken?! We dragen graag een steentje bij. Mike en ik.

Professionele hulp

Sommige vragen die jullie ons stellen, vereisen veel aandacht, tijd en ruimte. Super goed dat je contact met ons opneemt! In sommige gevallen is het verstandig om hierover ook met een professional over te praten. Alleen al je verhaal doen en uitleggen wat er bij jou speelt kan helpen. Wanneer je het gevoel hebt dat het echt niet meer gaat, kun je terecht bij de huisarts. Die kun je gewoon even bellen voor een afspraak. Hij of zij kijkt dan samen met jou naar wat je nodig hebt. 

Heb je vooral behoefte om even je hoofd te legen, je gedachten uit te spreken of wil je wat advies, dan kun je ook terecht bij onderstaande instanties. De meesten hebben zowel een bel- als een chatfunctie om in contact te komen.

Contact

Natuurlijk kun je mij of Mike via Instagram een berichtje sturen, maar voor contactverzoeken die ik echt niet over het hoofd mag zien kun je het beste dit contactformulier invullen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!